Shenzhen Zhongxinhua Electronic Co, Ltd
Tur de fabrică
Acasă > Tur de fabrică > Conţinut

Considerente de reglementare

Source:

Produs PCB-uri au devenit un subiect de îngrijorare pentru guvernele statelor de lucru pentru a îndeplini calitatea apei şi standardele de consumul de peşte pentru PCB-uri, dintre care unele sunt mult mai stricte decât cele stabilite de EPA. De exemplu, după cum sa menţionat mai sus, tribul Spokane apă standardele de calitate pentru PCB-uri bazate pe consumul de peşte de la Washington sunt mai mult de 95 % mai mici decât cele stabilite de EPA. Guvernul federal a stabilit această limită la 170 ppq, dar tribul Spokane stabilit un standard de 3.37 ppq, reflectă faptul că populația locală mare peşte consumption.12Although stat și guvernele locale au fost de lucru pentru a aborda problemele de PCB moştenire, nonlegacy PCB problema a apărut ca hârtie de reciclare a crescut la nivel naţional şi început să fie recunoscută ca o sursă continuă de PCB. La reuniunea de vara 2012, Consiliul de mediu din Statele (enea), o asociaţie de stat Agenţia de mediu lideri, a adoptat o rezoluţie cerând EPA pentru a lucra cu industria şi statele să dezvolte cleaner pigment şi procesele de fabricaţie cerneală şi products.27
După cum este ilustrat de cazul de IEP facilitate de reciclare — care nu are nici surse clorurate deșeurilor în afară de hârtie se reciclează — cantitățile de PCB-uri permise în pigmenţi de imprimare cu cerneală pot face imposibil de facilităţi pentru a îndeplini standardele de calitate locale de apă pentru PCB-uri, chiar şi cu apă de stat-de--art treatment.4,12,28,29, atâta timp cât IEP continuă să ia în hârtie imprimat cu cerneluri cu conţinut de PCB , aceşti compuşi va rămâne în sale fluxul de deşeuri. ECOS ar dori să vadă aceste contaminanţi controlate în amonte la source produs şi proces, mai degrabă decât a face acest lucru întreaga responsabilitate de facilităţi la capătul aval al ciclului de viaţă a produsului.
Aceasta este o problemă de care este conştient de EPA. În aprilie 2010 publicat un avansat Agenţiei anunţ că intenţionează să reevalueze sale regulations.30 PCB printre propunerile sale este o revizuire a definiţia actuală a un proces de fabricație "exclus", care permite anumitor PCB produs până la 50 ppm. Regula revizuit propuse ar elimina limita permis concentrația medie anuală de PCB-uri şi de a reduce concentrația de PCB maximă în produsele fabricate sau importate, să mai mică de 1 ppm. Acest proces de ansamblu decizionale a început în 2009 şi este în prezent nu este proiectat pentru a fi finalizat până în 2014. Atunci când a cerut în decembrie 2012 detalii pe statutul său un purtător de cuvânt EPA nu ar oferi orice detalii, dar a spus agenţia "încă în considerare Comentariile şi lucru pe regula."
Într-o scrisoare 2010 EPA prezentate ca parte a registru de procese decizionale, culoare pigmenţi fabricaţie Association (CPMA), o asociaţie de comerţ reprezintă companiile în Statele Unite, Canada şi Mexic, a declarat că procesele de fabricaţie implicate în a face diarylide, ftalocianină şi anumitor pigmenţi de monazo ar fi afectate negativ în cazul în care PCB-uri de produs au fost nepermis de la aceste produse. CPMA a spus nu este punct de vedere tehnic să se modifice procese de fabricaţie pentru a elimina PCB-uri de produs sau de a le reduce la nivelul de 1 ppm propuse, nici nu este de testare la un astfel de nivel feasible.31
Asociaţia industriei, de asemenea, a spus că luarea acestor pigmenti de pe piaţă ar periclita imprimare majoritatea de culoare, Marea majoritate a galben, albastru şi verde vopsea, precum şi mai multe formulări din plastic, şi un număr mare de pigmenti de culoare roşie folosit în principal în vopsele, mase plastice, şi specializat inks.31 plus, Asociaţia a susţinut, conformitate cu nivelul 1 ppm propuse ar pune industria din SUA la un dezavantaj competitiv la nivel internaţional — un comentariu EPA a remarcat în răspunsurile la întrebările despre Rulemaking.32,33
CPMA, nici orice companii care utilizează pigmenţi în cerneluri, coloranți sau vopsele contactat pentru această poveste ar discuta direct procesele de fabricaţie sau oferiți detalii de ce schimbarea procesele curente este atât o provocare. Cu toate acestea, John Warner, presedinte si chief tehnologie serviciu Warner bejenaru Institutului pentru chimie verde în Wilmington, Massachusetts, care deţine mai mult de 30 de brevete chimice, explică faptul că, pentru a fi de succes comercial, un pigment trebuie să fie persistente. Acesta trebuie să fie stabil în lumină şi, în funcţie de aplicaţie, de asemenea, stabil în apă. De asemenea, în funcţie de aplicaţie, pigment pot avea să fie compatibile cu adezivi sau au proprietăţi adezive în sine. Acest lucru, spune Warner, explică de ce vin comerciale pigmenţi sunt fabricate cu procesele care ar produce, de asemenea, subprodusele de origine mediului persistente.
În observaţiile la EPA, CPMA, de asemenea, a spus că pigmenti care conţin PCB secundare nu sunt toxice sau bioaccumulative.31 într-un document de poziţie ianuarie 2011 pe această temă, ecologic şi Asociaţia toxicologice de coloranţi şi organice Pigment producatori (ETAD), o asociaţie de comerţ în Elveţia, a scris că urme niveluri de PCB-uri de produs în pigmenţi nu reprezintă un pericol pentru sănătatea umană. ETAD a spus pigmenţi sunt încorporate în produse astfel că expunerea omului sau mediului la aceste PCB este puţin probabil să apară şi că eliberarea de orice PCB este "improbabil — până când atât polimer matrice şi pigmenţi degrada." ETAD în continuare a declarat că PCB-uri în apele uzate probabil ar fi capturat de filtrare, deşi nu are orice date care să susţină că speculaţia. Se spune, de asemenea, în acelaşi document că nu există nici o informaţie de la link-ul PCB 11 cu pigments.34
Rugat să comenteze aceste afirmaţii, Robertson spune că PCB-uri "nu se degradează chiar dacă matrici în care acestea pot fi aplicate face." El a menţionat de asemenea că PCB-uri poate fi eliberat din coloranţi şi pigmenţi şi să devină o preocupare majoră în oraşul apa uzata, după cum arată cercetarea Rodenburg. Să spun că PCB-uri "sunt prinse şi nu lăsaţi matricei, care este în mod clar fals," spune el.
Ca parte din comentariile sale la EPA propus revizuirea nivelurilor admisibile de produs PCB, CPMA transmise o 1987 studiu realizat de cercetatorii afiliat cu ETAD şi producător chimice Ciba-Geigy, care a avut o istorie lungă de fabricaţie de colorant. Studiul, care privit relativă solubilitatea în apă și octanol de diverse vopsele organice, a concluzionat că, deoarece pigmenti organici nu se dizolvă în aceste medii şi de mari dimensiuni moleculare, ele sunt puţin probabil să fie preluat de peşte şi, prin urmare, nu trebuie să fie evaluate de bioacumulare în fish.35 dar Robertson subliniază că coloranții testate în studiu au multe grupele chimice funcţionale care să permită degradarea de microbi şi alte organisme. Acest lucru, spune el, poate însemna că o dată într-un mediu acvatic, produse de descompunere ar putea predomină. De asemenea, el observă că PCB-uri nu ușor sunt biodegradabile în apă, astfel încât în cazul în care acestea sunt prezente în pigmenţi sau coloranţi, lansat la apă, ei ar putea persista după restul compus se descompune.
De asemenea, important pentru înţelegerea produs PCB prezenţa în mediul este faptul că diferite de monitorizare mediu şi metodele de testare va detecta diferite congenerilor de PCB. Unele metode sunt mai sensibile decât altele şi sunt concepute pentru a detecta mai precis şi de a identifica individuale PCB congeners.36 Potrivit managerului de mediu IEP Krapas, metodele de testare aprobat de EPA pentru scopuri de reglementare nu sunt cele mai sofisticate disponibile. Ce înseamnă acest lucru este în cazul în care testarea se face folosind numai PCB monitorizarea testează în prezent utilizate pentru a satisface cerinţele de reglementare EPA, unele congeneri — inclusiv cele în produse, cum ar fi cerneluri şi pigmenţi — ar putea ramane nedetectate.


Categoria de produse

Rapide

Copyright © Shenzhen Zhongxinhua Electronic Co, Ltd